Προαγωνιστικός έλεγχος σε προνομιακή τιμή ενόψει του Μαραθωνίου - Affidea Ελλάδος

2 Οκτωβρίου, 2023

Προαγωνιστικός έλεγχος σε προνομιακή τιμή ενόψει του Μαραθωνίου

Πακέτα εξετάσεων προαγωνιστικού ελέγχου σε προνομιακές τιμές, προσφέρει ο Όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea, με αφορμή τη διεξαγωγή του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών, ενός αγώνα αντοχής που περιλαμβάνεται πλέον στα σύγχρονα ολυμπιακά αθλήματα.

Ο προαθλητικός έλεγχος πρέπει να προηγείται πριν τη συμμετοχή σε όλα τα αθλήματα και απαιτεί τη λήψη του ατομικού και οικογενειακού ιστορικού, την κλινική εξέταση και το ηλεκτροκαρδιογράφημα από καρδιολόγους ή ιατρούς με σχετική εξειδίκευση στο συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο.

Το πακέτο στους κάτω των 35 ετών περιλαμβάνει καρδιολογική εξέταση και ηλεκτροκαρδιογράφημα στην προνομιακή τιμή 20€.

Σε περίπτωση που προκύψουν ύποπτα ευρήματα από τις παραπάνω εξετάσεις, συστήνεται περαιτέρω έλεγχος με τρίπλεξ καρδιάς, δοκιμασία κοπώσεως ή άλλη διαγνωστική εξέταση που ο ιατρός κρίνει απαραίτητη.

Το πακέτο στους άνω των 35 ετών περιλαμβάνει καρδιολογική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα και τρίπλεξ καρδιάς στην προνομιακή τιμή 50€.

Επίσης, εάν ο εξεταζόμενος είναι άνω των 35 ετών και επιθυμεί να αθληθεί για πρώτη φορά ή να επανέλθει σε αθλητικές δραστηριότητες μετά από μακρά περίοδο αποχής ή πρόκειται για συμμετέχοντα σε δραστηριότητες αυξημένων απαιτήσεων (αθλητικό σωματείο, πρωταθλητισμός κ.ά.), συστήνεται η διενέργεια ειδικών διαγνωστικών εξετάσεων, όπως τρίπλεξ καρδιάς ή/και δοκιμασία κοπώσεως. Για τις παραπάνω εξετάσεις που περιλαμβάνονται στα πακέτα δεν απαιτείται παραπεμπτικό ιατρού.

Τα διαγνωστικά κέντρα Affidea επισημαίνουν τη σημασία της πρόληψης και παρέχουν ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Λειτουργούν σε σύγχρονες εγκαταστάσεις με ιατρικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής και είναι στελεχωμένa με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, διασφαλίζοντας εγκυρότητα στα αποτελέσματα και άρτια εξυπηρέτηση.

Σχετικά Άρθρα

1

2 Οκτωβρίου, 2023

Προαγωνιστικός έλεγχος σε προνομιακή τιμή ενόψει του Μαραθωνίου

Πακέτα εξετάσεων προαγωνιστικού ελέγχου σε προνομιακές τιμές, προσφέρει ο Όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea, με αφορμή τη διεξαγωγή του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών, ενός αγώνα αντοχής που περιλαμβάνεται πλέον στα σύγχρονα ολυμπιακά αθλήματα. Ο προαθλητικός έλεγχος πρέπει να προηγείται πριν τη συμμετοχή σε όλα τα αθλήματα και απαιτεί τη λήψη του ατομικού και οικογενειακού ιστορικού, την κλινική […]