Προκήρυξη υποτροφίας από την Affidea για εξειδίκευση ιατρού ακτινολόγου στην Παιδοακτινολογία - Affidea Ελλάδος

15 Δεκεμβρίου, 2023

Προκήρυξη υποτροφίας από την Affidea για εξειδίκευση ιατρού ακτινολόγου στην Παιδοακτινολογία

Ο Όμιλος Affidea, με στόχο να προαγάγει την εξειδίκευση των νέων ακτινολόγων στην Παιδοακτινολογία, τομέα της Ακτινολογίας που χρήζει περαιτέρω ενίσχυσης στην χώρα, προχώρησε στην προκήρυξη μίας υποτροφίας τρίμηνης μετεκπαίδευσης στο συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο, σε διακεκριμένο κέντρο του εξωτερικού.

Σκοπός της υποτροφίας είναι να προωθήσει την εξειδίκευση στον βασικό τομέα της Παιδοακτινολογίας, να ισχυροποιήσει τον ρόλο της στην διαγνωστική προσέγγιση των μικρών ασθενών και να εμπλουτίζει το γνωστικό πεδίο.

Την ανακοίνωση της υποτροφίας έκανε στην τελετή έναρξης του 23oυ Πανελλήνιου Ακτινολογικού Συνεδρίου, που έλαβε χώρα την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 στην Αθήνα, ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας, καθηγητής, κ. Κυριάκος Στριγγάρης, κατά την ομιλία του για τα 90 χρόνια δημιουργίας και προσφοράς της Εταιρείας, κάνοντας ειδική μνεία στην συνεισφορά του Ομίλου Affidea.

Μέρος του στρατηγικού σχεδιασμού του Ομίλου Affidea είναι πρωτοβουλίες που προωθούν την επιστήμη και συμβάλλουν στην ανάπτυξη της ιατρικής γνώσης και κλινικής πρακτικής, με στόχο την ποιοτική παροχή υπηρεσιών υγείας σε εξεταζόμενους και ασθενείς.

Μάθετε περισσότερα για την υποτροφία από την Affidea στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας.