Προληπτικές εξετάσεις υγείας: Καρδιολογική & Δερματολογική εκτίμηση από τον Όμιλο Affidea - Affidea Ελλάδος

25 Αυγούστου, 2023

Προληπτικές εξετάσεις υγείας: Καρδιολογική & Δερματολογική εκτίμηση από τον Όμιλο Affidea

Ολοκληρωμένα πακέτα εξετάσεων προληπτικού ελέγχου σε προνομιακές τιμές για όλους, προσφέρει ο Όμιλος Affidea μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2023.

Τα εξειδικευμένα πακέτα περιλαμβάνουν μια σειρά από σημαντικές για την γενική υγεία εξετάσεις για μικρούς και μεγάλους.

 

Καρδιολογική εκτίμηση και βεβαίωση αθλητικής ικανότητας

Πραγματοποιήστε τον ετήσιο προληπτικό έλεγχο υγείας με σύμμαχό σας την Affidea! Ενημερωθείτε για το ειδικό πακέτο εξετάσεων που περιλαμβάνει Ηλεκτροκαρδιογράφημα και Κλινική εξέταση από καρδιολόγο στην προνομιακή τιμή 20€ και κλείστε το ραντεβού σας στο διαγνωστικό κέντρο  που σας εξυπηρετεί. Για τις παραπάνω εξετάσεις δεν απαιτείται παραπεμπτικό ιατρού.

Εάν ζητηθεί, χορηγείται ιατρική βεβαίωση αθλητικής ικανότητας, κατόπιν διενέργειας triplex καρδιάς, στην προνομιακή τιμή 50€ και ισχύει για τα κέντρα: Αγία Παρασκευή, Αθηνών, Άλιμος, Βάρη, Πειραιάς, Περιστέρι, Θεσσαλονίκη. Η τιμή περιλαμβάνει Καρδιολογική εκτίμηση, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Triplex καρδιάς και βεβαίωση αθλητικής ικανότητας.

 

Δερματολογική εκτίμηση και βεβαίωση για αθλητικές δραστηριότητες

Επιπλέον, τα διαγνωστικά κέντρα Affidea και τα δερματολογικά κέντρα City Med του Ομίλου Affidea προσφέρουν την δερματολογική εκτίμηση και βεβαίωση για αθλητικές δραστηριότητες στην προνομιακή τιμή 20€.

Οι μονάδες υγείας του Ομίλου Affidea λειτουργούν σε μοντέρνο και άνετο περιβάλλον και είναι στελεχωμένες με ιατρούς υψηλής επιστημονικής  κατάρτισης, οι οποίοι σε συνεργασία με το ιατρικό προσωπικό φροντίζουν για την άριστη εξυπηρέτηση μικρών και μεγάλων εξεταζόμενων. Τα City Med είναι πρότυπα Δερματολογικά Κέντρα με ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα της Δερματολογίας και Ιατρικής Αισθητικής.

Η προσφορά ισχύει για ραντεβού που θα προγραμματιστούν στα:

Affidea Πολυιατρεία

  • Αθηνών
  • Κηφισιά
  • Περιστέρι
  • Ηράκλειο Κρήτης

 

City Med Δερματολογικά Κέντρα

  • Πύργος Αθηνών
  • Άλιμος
  • Θεσσαλονίκη
  • Καλαμάτα
  • Σπάρτη
  • Χανιά

Ο προληπτικός έλεγχος της υγείας μας είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας, προκειμένου να ξεκινήσουμε ή να επιστρέψουμε στις δραστηριότητές μας με δύναμη και αισιοδοξία.

Σχετικά Άρθρα

1

25 Αυγούστου, 2023

Προληπτικές εξετάσεις υγείας: Καρδιολογική & Δερματολογική εκτίμηση από τον Όμιλο Affidea

Ολοκληρωμένα πακέτα εξετάσεων προληπτικού ελέγχου σε προνομιακές τιμές για όλους, προσφέρει ο Όμιλος Affidea μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2023. Τα εξειδικευμένα πακέτα περιλαμβάνουν μια σειρά από σημαντικές για την γενική υγεία εξετάσεις για μικρούς και μεγάλους.   Καρδιολογική εκτίμηση και βεβαίωση αθλητικής ικανότητας Πραγματοποιήστε τον ετήσιο προληπτικό έλεγχο υγείας με σύμμαχό σας την Affidea! […]