Πρότυπη Κάθετη Μονάδα Καρδιαγγειακών Παθήσεων με αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας στην καρδιά της Αθήνας - Affidea Ελλάδος

26 Σεπτεμβρίου, 2022

Πρότυπη Κάθετη Μονάδα Καρδιαγγειακών Παθήσεων με αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας στην καρδιά της Αθήνας

Η κάθετη μονάδα Καρδιαγγειακής απεικόνισης του Affidea Central (Λεωφ. Βασ. Σοφίας 97, Πλατεία Μαβίλη) δημιουργήθηκε με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών υγείας όλων των εξεταζομένων.

Το Καρδιολογικό τμήμα καλύπτει τον τακτικό προληπτικό απεικονιστικό έλεγχο, αλλά δίνει και απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν από αυτόν, ώστε μέσα από εξειδικευμένες διαγνωστικές προσεγγίσεις να επιτυγχάνεται άμεση και ακριβής διάγνωση.

Αποτελείται από μια ομάδα εξειδικευμένων ιατρών που καλύπτουν όλο το φάσμα των απεικονιστικών εξετάσεων πρόληψης και διάγνωσης των καρδιαγγειακών παθήσεων με τη χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας. Με τη συμβουλευτική καθοδήγηση ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι για τη διαχείριση των αποτελεσμάτων και για τα επόμενα βήματα.

Στον οργανωμένο χώρο της μονάδας κάθε ασθενής έχει τη δυνατότητα να καλύψει πολλαπλά επίπεδα ιατρικής φροντίδας, να πραγματοποιήσει διαγνωστικές εξετάσεις με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και να εξυπηρετηθεί σε ένα περιβάλλον απόλυτης ασφάλειας και αξιοπιστίας. Έτσι, εκτός των κλασικών καρδιολογικών εξετάσεων, διενεργούνται ειδικές εξετάσεις όπως stress echo, exercise echo, αξονική στεφανιογραφία, μαγνητική τομογραφία καρδιάς, πλήρης έλεγχος όλων των περιφερικών αγγείων με σύγχρονες τεχνικές της έγχρωμης Doppler Υπερηχοτομογραφίας (triplex), κ.ά.

Η κάθετη μονάδα Καρδιαγγειακής απεικόνισης του Affidea Central παρέχει την εγγύηση ποιότητας του κορυφαίου ιδιωτικού φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ευρώπη.

Ο Επιστημονικός Διευθυντής του Affidea Central, αγγειολόγος – ακτινολόγος, Δρ. Νικόλαος Λιάσης, αναφέρει σχετικά: «Στο Affidea Central παρέχουμε εξατομικευμένη ολιστική φροντίδα με δυνατότητα πραγματοποίησης όλων των απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων σε μία μόνο επίσκεψη. Γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία, κάθε εξεταζόμενος μπορεί να λάβει την καλύτερη περίθαλψη  προσαρμοσμένη στις δικές του ανάγκες, ενώ είμαστε δίπλα του σε κάθε του βήμα».

Πιο αναλυτικά, στο καρδιολογικό τμήμα του Affidea Central, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό μοναδικό για διαγνωστικό κέντρο, αλλά και την απαραίτητη εξειδίκευση και τεχνογνωσία, παρέχονται υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που περιλαμβάνουν:

  1. Ηλεκτροκαρδιογράφημα ηρεμίας
  2. 24ωρη καταγραφή (Holter) αρτηριακής πίεσης
  3. 24ωρη καταγραφή (Holter) ρυθμού
  4. Holter 48h
  5. Υπερηχογράφημα καρδιάς (Triplex)
  6. Υπερηχογράφημα ανιούσας αορτής και αορτικού τόξου
  7. Ηλεκτροκαρδιογραφική δοκιμασία κόπωσης σε κυλιόμενο τάπητα
  8. Stress echo (δυναμική υπερηχοκαρδιογραφική μελέτη) με δοβουταμίνη
  9. Stress echo (δυναμική υπερηχοκαρδιογραφική μελέτη) με εργομετρικό ποδήλατο
  10. Stress echo (δυναμική υπερηχοκαρδιογραφική μελέτη) με κυλιόμενο τάπητα
  11. Πλήρη αιματολογικό έλεγχο για τη διερεύνηση των καρδιαγγειακών παραγόντων κινδύνου, συμπεριλαμβανομένων ειδικών βιοδεικτών, όπως είναι το BNP για τους ασθενείς με την καρδιακή ανεπάρκεια και οι απολιποπρωτεΐνες για τους διάφορους τύπους δυσλιπιδαιμίας
  12. Μαγνητική Καρδιάς
  13. Αξονική Στεφανιογραφία
  14. Τροπονίνη I (TROP-I)

 

Για περισσότερες πληροφορίες: Affidea Central, 210 6770200, E-mail: central@affidea.com

Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινές 06.30-21.00 & Σάββατο 07.30-15.00