Συμμετοχή της Affidea στο Creta Medical Forum - Affidea Ελλάδος

17 Νοεμβρίου, 2023

Συμμετοχή της Affidea στο Creta Medical Forum

Η Affidea θα συμμετέχει στο Creta Medical Forum, το πρώτο συνέδριο υγείας ανοικτό για τους πολίτες, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023, από τις 9.00 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Atlantis στο Ηράκλειο.

Το Συνέδριο διεξάγεται υπό την αιγίδα της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας, του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηρακλείου και του Οδοντιατρικού συλλόγου Ηρακλείου.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη διαδραστική συνεδριακή εκδήλωση που έχει λάβει ποτέ χώρα στην Κρήτη με την συμμετοχή των μεγαλύτερων παρόχων υγείας από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού μέσα από ομιλίες και τοποθετήσεις σημαντικών επιστημόνων που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Κρήτη.

Ο Όμιλος Affidea θα εκπροσωπηθεί στις εργασίες του Συνεδρίου από την κυρία Ελίνα Κατεχάκη, MD, Παιδίατρο-Παιδοενδοκρινολόγο, η οποία θα μιλήσει για τις νεότερες εξελίξεις στην παιδοενδοκρινολογία.

Προτεραιότητα του Ομίλου Affidea, του μεγαλύτερου Ομίλου Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη, είναι η ενίσχυση πρωτοβουλιών που σχετίζονται με τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την προαγωγή της υγείας. Στο πλαίσιο αυτό η Affidea συμμετέχει ενεργά σε σημαντικά συνέδρια που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του διαλόγου για καίρια ζητήματα πολιτικής της υγείας.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό που θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει, να γνωρίσει, να ακούσει και να πάρει απαντήσεις για θέματα υγείας που το αφορούν.