Συνεργασία του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 με τον Όμιλο Affidea - Affidea Ελλάδος

5 Οκτωβρίου, 2022

Συνεργασία του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 με τον Όμιλο Affidea

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ανακοίνωσε την έναρξη της δυναμικής του συνεργασίας με τον Όμιλο Affidea, τον κορυφαίο πάροχο ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας στην Ευρώπη. Ο Όμιλος Affidea δραστηριοποιείται σε 15 χώρες μέσα από ένα δίκτυο 328 ιατρικών κέντρων & 11 χιλ. επαγγελματιών υγείας.

Οι σπουδαστές των εκπαιδευτηρίων στα Χανιά και στην Καλαμάτα θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν την ευκαιρία διαγνωστικών απεικονιστικών και εργαστηριακών εξετάσεων, όπως και άλλων εξετάσεων προληπτικού ελέγχου, σε ειδικές προνομιακές τιμές. Η ειδικά διαµορφωµένη εκπτωτική πολιτική αφορά τα αντίστοιχα διαγνωστικά κέντρα της Affidea στα Χανιά και την Καλαμάτα.

Επιπλέον, οι σπουδαστές του τομέα Υγείας & Αθλητισμού θα έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης ενημερωτικών ημερίδων και εξειδικευμένων διαλέξεων, που θα συνδιοργανωθούν από τους δύο Ομίλους.

Η συνεργασία αυτή είναι η συνέχεια της προσπάθειας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 να αναβαθμίζει διαρκώς το εκπαιδευτικό έργο και να παρέχει όσο το δυνατόν πληρέστερη και αξιοπρεπή κάλυψη των αναγκών των σπουδαστών του.

Στο νέο αυτό ξεκίνημα η Affidea, πιστή στις αξίες της και με αίσθημα ευθύνης, στηρίζει το μότο της “πάνω από όλα είναι η υγεία”, με σταθερή προσήλωση στο όραμα της προαγωγής της υγείας, παρέχοντας υψηλής ποιοτικής στάθμης διαγνωστικές υπηρεσίες.