Θεόδωρος Καρούτζος: «Οι καινοτόμες πρωτοβουλίες και βέλτιστες πρακτικές θέτουν τον Όμιλο Affidea στο επίκεντρο» - Affidea Ελλάδος

12 Ιουλίου, 2022

Θεόδωρος Καρούτζος: «Οι καινοτόμες πρωτοβουλίες και βέλτιστες πρακτικές θέτουν τον Όμιλο Affidea στο επίκεντρο»

Η Affidea Ελλάδος, μέλος του μεγαλύτερου παρόχου ιδιωτικών υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης στην Ευρώπη, τιμήθηκε με βραβείο στα Patient Partnerships Awards 2022 για το πρόγραμμα Dose Excellence που εφαρμόζει κατ’ αποκλειστικότητα. Με αφορμή την σημαντική αυτή βράβευση, στο HealthDaily μίλησε ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Θεόδωρος Καρούτζος, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε:

“Είμαστε υπερήφανοι για αυτή τη βράβευση, η οποία ουσιαστικά επισφραγίζει την προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας στους συμπολίτες μας. Οι καινοτόμες πρωτοβουλίες και οι βέλτιστες πρακτικές της Affidea αναδείχθηκαν άξιες επιβράβευσης για άλλη μία φορά, αποδεικνύοντας ότι η καινοτομία και η αξιοπιστία μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην Υγεία. Σε οικονομικά δύσκολους καιρούς η Affidea πρωτοπορεί, επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, επενδύει σε τεχνολογία αιχμής. Το αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ελληνική κοινωνία, στους ανθρώπους μας και στους εξεταζόμενους που μας εμπιστεύονται καθημερινά, είναι ισχυρό και αυτή η ευθύνη μας καθοδηγεί καθημερινά.”

Διαβάστε την πλήρη συνέντευξη εδώ.