Βράβευση από την Affidea στο διεθνές τουρνουά μπάσκετ στη μνήμη του Νεόφυτου Χανδριώτη - Affidea Ελλάδος

27 Σεπτεμβρίου, 2023

Βράβευση από την Affidea στο διεθνές τουρνουά μπάσκετ στη μνήμη του Νεόφυτου Χανδριώτη

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, η Affidea αγκάλιασε το διεθνές τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο στις 22-23 Σεπτεμβρίου 2023, με τη συμμετοχή της ελίτ της Ευρωπαϊκής καλαθοσφαίρισης. Οι χιλιάδες φίλοι του μπάσκετ και των τεσσάρων καλαθοσφαιρικών κολοσσών που συμμετείχαν, των ομάδων του Ολυμπιακού, της Μακάμπι Τελ Αβίβ, του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου και της Ζαλγκίρις Κάουνας, απόλαυσαν το υπερθέαμα που διεξήχθη στο «Στάδιο Ελευθερία» της Λευκωσίας.

Το τουρνουά μπάσκετ που έχει γίνει πλέον θεσμός στην Κύπρο, ταυτίζεται με τις αξίες που πρεσβεύει η Affidea και αυτός είναι ο λόγος της στήριξης της εταιρείας στην υψηλού επιπέδου αθλητική διοργάνωση. Εκτός από την στήριξη στο θεσμό, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, κ. Θεόδωρος Καρούτζος, απένειμε ένα ξεχωριστό βραβείο στη μνήμη του Νεόφυτου Χανδριώτη.

Για τη στήριξη της Affidea στην όλη προσπάθεια, ο κ. Καρούτζος δήλωσε: «Ο κύριος σκοπός του τουρνουά και ο λόγος που εμπνεύστηκαν οι διοργανωτές, ήταν για να τιμήσουν την μνήμη ενός παιδιού που έφυγε πρόωρα από τη ζωή και λάτρευε το μπάσκετ. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε όλοι μας είναι να κρατάμε ζωντανή την μνήμη του και να την τιμούμε μέσα από ένα τόσο υψηλού επιπέδου τουρνουά.

Είμαστε έμπρακτα δίπλα σε οποιαδήποτε προσπάθεια συμβάλλει στο να δημιουργηθούν θετικά δεδομένα για το άθλημα και ένα τέτοιο τουρνουά προσδίδει πολλά οφέλη προς αυτή την κατεύθυνση. Με μεγάλη χαρά, στηρίζουμε και αυτή την προσπάθεια με τον τρόπο μας προκειμένου να είμαστε συνοδοιπόροι σε ό,τι μπορεί να φέρει θετικό αντίκτυπο για το αγαπημένο μας άθλημα. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές που καταφέρνουν να καθιερώνεται το συγκεκριμένο τουρνουά και να κρατά ένα πολύ υψηλό επίπεδο με την ποιότητα των ομάδων που συμμετέχουν και προσφέρουν ένα εξαιρετικό θέαμα».

Σχετικά Άρθρα

1

27 Σεπτεμβρίου, 2023

Βράβευση από την Affidea στο διεθνές τουρνουά μπάσκετ στη μνήμη του Νεόφυτου Χανδριώτη

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, η Affidea αγκάλιασε το διεθνές τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο στις 22-23 Σεπτεμβρίου 2023, με τη συμμετοχή της ελίτ της Ευρωπαϊκής καλαθοσφαίρισης. Οι χιλιάδες φίλοι του μπάσκετ και των τεσσάρων καλαθοσφαιρικών κολοσσών που συμμετείχαν, των ομάδων του Ολυμπιακού, της Μακάμπι Τελ Αβίβ, του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου […]