Επένδυση σε state of the art εξοπλισμό και υπερήχους επόμενης γενιάς - Affidea Ελλάδος

17 Φεβρουαρίου, 2024

Επένδυση σε state of the art εξοπλισμό και υπερήχους επόμενης γενιάς

Ο Όμιλος Affidea, εστιάζοντας στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας, επενδύει διαρκώς σε πρωτοποριακά συστήματα ιατρικής τεχνολογίας για κάθε στάδιο φροντίδας του εξεταζόμενου, από την διαγνωστική απεικόνιση εξετάσεων ρουτίνας μέχρι το κρίσιμο στάδιο της εντατικής θεραπείας. Με γνώμονα την ποιότητα, στα διαγνωστικά κέντρα Affidea έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός τελευταίας γενιάς σε συνεργασία με κορυφαίες διεθνείς εταιρείες του κλάδου.

Κορυφαία επένδυση στην καινοτομία και στην αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών υγείας από πλευράς της Affidea, αποτελούν τα συστήματα υπερήχων LOGIQ E10 και LOGIQ E10s. Τα συστήματα αυτά βασίζονται στην Τεχνητή Νοημοσύνη, ενώ διαθέτουν την επαναστατική τεχνολογία κεφαλών, η οποία αποδίδει εξαιρετικά υψηλή ανάλυση και διακριτική ικανότητα σε εντυπωσιακά υψηλά βάθη για απεικόνιση ακόμη και πολύ δύσκολων, παχύσαρκων και μεγάλης σωματικής διάπλασης ασθενών.  Προηγμένα ειδικά εργαλεία ανταποκρίνονται σε περίπλοκα περιστατικά, στα οποία οι πληροφορίες που αποκτώνται μέσα από τεχνολογίες, όπως η ελαστογραφία, μπορούν να υποστηρίξουν γρήγορες και ακριβείς εκτιμήσεις.

Το αποτέλεσμα αυτών των απεικονιστικών εξελίξεων είναι η βελτιωμένη ταχύτητα και αξιοπιστία. Τα συστήματα υπερήχων της Affidea συμβάλλουν στην γρήγορη απόκτηση της απαραίτητης πληροφορίας, τόσο σε καθημερινές όσο και σε δύσκολες περιπτώσεις, ώστε να υποστηρίξουν τις αποφάσεις που προάγουν την κλινική αξιοπιστία και οι ιατροί της Affidea να μπορούν να κάνουν σίγουρη και αποτελεσματική διάγνωση, με τα αποτελέσματα να φτάνουν στο υψηλότερο επίπεδο διαγνωστικής επίδοσης.

Πλεονεκτήματα συστημάτων υπερήχων που διαθέτουν τα διαγνωστικά κέντρα Affidea:

  • Κορυφαία ποιότητα εικόνας: Γρήγορη και ακριβής απεικόνιση για διαγνωστική αξιοπιστία.
  • Τεχνητή νοημοσύνη για ταχύτητα: Σειρά εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης συμβάλλουν στην επιτάχυνση της εξέτασης.
  • Προηγμένα κλινικά εργαλεία και εξετάσεις: 2D ελαστογραφία εγκάρσιου κύματος, UGAP, τηλεχειριστήριο, βοηθός φωτογραφίας και πολλά άλλα.

Ευρύ φάσμα υπερήχων για διάγνωση και υποστήριξη της θεραπείας

Τα συστήματα υπερήχων LOGIQ E10 και LOGIQ E10s παρέχουν εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας και εξαιρετική κλινική πολυλειτουργικότητα για την ανταπόκριση σε μεγάλο εύρος εξετάσεων, συμπεριλαμβανομένων των κοιλιακών, αγγειολογικών, μαιευτικών, γυναικολογικών, νεογνικών, παιδιατρικών, ουρολογικών, διακρανιακών, καρδιολογικών, μυοσκελετικών, παρεμβατικών και εφαρμογές μικρών μερών, αλλά και πιο εξειδικευμένων εξετάσεων ελαστογραφίας και μίξης απεικονιστικής τεχνικής (Fusion Imaging) αλλά και εξετάσεων με έκχυση σκιαγραφικού μέσου υπερήχων.

Πιο ειδικά, στα διαγνωστικά κέντρα Affidea οι υπερηχοτομογράφοι υψηλής τεχνολογίας παρέχουν υψηλής ευκρίνειας εικόνες για εξετάσεις :

  • οργάνων άνω-κάτω κοιλίας (ήπατος, χολής, σπλήνας, νεφρών, νεφρικών αρτηριών, κύστεως)
  • έσω γεννητικών οργάνων (μήτρας, τραχήλου, ωοθηκών, προστάτη)
  • μαστού, θυρεοειδούς, αδένων, όσχεος
  • μυοσκελετικού συστήματος
  • επιφανειακών και εν τω βάθει αγγείων, καρωτίδων, αορτής, αγγεία άνω/ κάτω άκρων
  • εξετάσεις με χρήση σκιαγραφικού
  • εξετάσεις ελαστογραφίας (strain & shear wave)

Σημειώνεται ότι το πρώτο LOGIQ E10 στον Όμιλο Affidea εγκαταστάθηκε στο διαγνωστικό κέντρο Affidea Central (Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 97) στην Αθήνα, για την κλινική δοκιμή και αξιολόγησή του από τον Αγγειολόγο-Ακτινολόγο Δρα Νικόλαο Λιάση, ενώ με τα συγκεκριμένα μηχανήματα είναι εξοπλισμένα όλα τα διαγνωστικά κέντρα Affidea στην Ελλάδα.

Οι επενδύσεις σε εξοπλισμό, σε συνδυασμό με τις συνεχείς αναβαθμίσεις των χώρων και των κτιριακών υποδομών, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση παροχής υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών από την Affidea. Πιστή στο όραμα και στην αποστολή της να προσφέρει τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες υγείας, συνεχίζει να επενδύει και να πρωτοπορεί, βάζοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο.